Kulit gatal stretch dan kering

hi mommies, kulit saya terasa kering dan gatal, especially kat boobs dan bahagian bawah perut. okay ke sapu losyen mustajab yg extra hot tu? atau boleh recommend losyen/minyak lain yg boleh membantu supaya saya tak menggaru?

1 Balas

Sy guna brand Suu Balm. Sblm pregnant pun mmg pakai sbb sy ada eczema. Baca website suu balm dia safe for pregnancy juga. ☺️ Lotion dia jenis berangin pedas tapi sgt moisturizing 👍🏻 Boleh beli di Watsons atau online. (Shopee)