Sakit dan pening kepala

Hi mommies! Kandungan saya baru masuk 12w dan sakit kepala terus menyerang for almost setiap hari. Normal ke bila kerap sakit kepala ni. Dah tidur pun tetap sakit kepala. Selain daripada makan panadol, ada cara lagi tak untuk kurangkan sakit kepala ya? Please help sebab saya bekerja. Nak fokus pada kerja pun tak boleh. Huhu. #pleasehelp

3 Balas

Betul. Memang tak boleh nak focus berkerja 🥺 Mase sy warded drip air haritu. Doktor kata mmg panadol sahaja yg boleh makan. Selebihnya banyakkan berehat/tidur.

1y ago

Huhu. Bertahan dengan panadol je laa. Harap2 benda ni normal ja sebab pregnant. Saya risau 😮‍💨

Normally bila sllu sakit kepala tu sebab kurang minum air and tak cukup rehat. Banyakkan minum air kosong ya. Makan buah2 and tido kena cukup

Normal sis saye pun masuk 12week sakit kepala terus