Detail scan

Hi mommies , kandungan berapa weeks sesuai buat detail scan ? Doktor saya bg saya tarikh 12/2 tuk buat detail scan tapi masa tu kndungan saya dah 24 minggu ? Masih valid lagi ke nak buat ? Sebab org kata waktu ideal salpai kandungan 22 minggu je . Kalau lebih , takut tak dapat nak detect apa apa sebab kandungan dah besar . Betulke ? #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

Ideal untuk buat detailed scan antara 18 minggu - 28 minggu 👍🏻