Boleh me time ke?

Hi mommies. Ive been wondering if during pregnancy, boleh pergi buat mani pedi takkk #ingintahu #seriusnanya

2 Balas

Tak blh…masa mengandung elak buat bnda macam tu..kalau nak warna pun seeloknya jangan sbb nak mudahkan pemeriksaan kebersihan,warna kuku utk kesan masalah awal Kesihatan sms mengandung

11mo ago

Buat mani pedi yang potong and buffing je, tak kaler. Kalau biasa macam tu pun takleh ke dear ☹️

harituu nurse tgok kuku sy pakai inaii. .trus dia ckp lepas ni xleh pkai inaii dah tawww😂😂