Newborn routine

Hi mommies. I’m a new mom who just gave birth to a boy 23 days ago. Boleh tak nak mintak other mommies share daily routine newborn diorang jugak macam mana (bangun pukul berapa, mandi, play time, tidur malam, etc). I pantang sendiri panggil CL, jaga anak berdua dengan husband je so still kalut kalut sikit timing semua 😅 thank you mommies for the sharing.

1 Balas

seeloknya mandi kan antara pkul 1030 pagi ke 12tgh hari. ptg 30minit sblm wktu asar atau 530 ke 630 ptg. bby 23d still lagi nmpk byg2 je. jadi ade i baca article, xperlu agah2 pon. sbb bby xnmpk dgn jelas lagi. selalu nya akan kerap tido. tpi every 2-3hours kena bagi susu ya.