Scan tak nampak

Hi mommies. Ikutkan my last period 8/12 and bila buat pregnancy test dua kali saya naik positive. Tapi harini scan di kpj doktor ckp tak nampak apa apa jadi boleh jadi tak pregnant. So now hanya tunggu ujian darah shj. Ada yg pernah jadi mcm saya? Kecewa hanya Allah yg tahu. Tapi saya yakin dlm saya ada baby. #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

2 Balas

baru lg sis sy pun last oeriod 11/12 tp dh buka buku,sbb pernah gugur 2 bln lpas,upt n opk makin terang ,dr scan pun mmg xnampak ,masa sblm gugur pun kamdungan 7 bulan br nampak kantung tu pun kecii,8 minggu br nampak heartbeat...jaga diri jaga makan..enjoy jgn terlalu pikir sgt..now dh 7 mingu ,minggu depan br scan swasta

1y ago

sy pun 11/12 upt test 14/1 jelas dh

bru 1m mmg xnmpk. tgu 2m or 9w above bru nmpk kantung heartbeat and bby

1y ago

Dlm 8-10w boleh pegi jumpa doc n scan . Mcm sya bru 6w pegi scan tadi baru nampak kantung. Janin belum nampak lagi, doc suh dtg balik 2mngu kemudian. Tapi klu nak scan awal utk tahu kedudukan kantung boleh jer 🥰