31 weeks sakit sumipa ni baby sa puson

Hi mommies any idea but po ang sakit sumipa ni baby ngaun 31 weeks na sya? Lage ko sya na fi feel sa may pusonan ko at ang sakit talaga pag sumipa na sya d na rin sya malikot sa tiyan sa puson sya lage nakatambay..#1stimemom #firstbaby #advicepls

1 Reply

I know what it feels momshie, I too experienced how baby kicks I bet your baby is just excited or just stretching inside, however I suggest you talk to your baby more often not kick hard, let your baby know that you are feeling his/her kick. Also don't forget to use the TAP Kick Counter on the App so you can track your LO's kick.