Dye rambut?

Hi mommies! I sekarang already in 17weeks. Boleh I dye my hair kerr? Or any suggestion about dyeing hair using any products yang suitable for mommies. Thank you in advance ❤️

3 Balas

Lepas beranak better. Try avoid as much as possible any chemicals during pregnancy. From skincare to haircare. Skincare boleh cari yg safe for pregnancy. My o&g tak sarankan dye rambut time pregnant. Kejap je 9 bulan nnti dye la your hair

Saya buat je sis sebab rambut dah macam hantu kak limah , sebelum buat saya tanya nurse and diaorang ckp boleh takde kena mengena pun . masa buat i pakai mask . so far ok je

1y ago

Big no for me sebab high risk pregnancy. And i takkan pernah tanya dgn nurse. I akan direct tanya my pakar o&g. Di swasta kalau kita tanya nurse, dia suruh kita tanya doktor sebab diorang tak berani nk mandai2 bg jawapan. And sorry to say kt kk, even nurse boleh ckp scan selalu boleh membahayakan janin 😂

the chemical will harm your baby. buat lepas bersalin nanti