Tak berhenti henti bersin

Hi mommies. I nonstop tak berhenti bersin every single day more than 20-30 times a day since 2-3 weeks ago. Sekarang pregnant 5 weeks. Saya takde apape symptom pregnancy selain dari perut kembung masa awal tau (sekarang tak sangat), kerap kencing masa awal tau (sekarang tak sangat). Pi jumpa doctor tadi sebab tak tahan tapi dia kata mmg kadang penbawakan budak. Ada tak org lain yg macam saya? Penat perut ni bila asyik bersin. #firsttimemom

1 Balas

Saya last pregnancy batuk x hilang² lebih 2 minggu gak. Doc ckp mngkin simptom pregnancy. Sabar je la smpi hilang sendiri. Nak mkn ubt batuk x boleh time pregnant