Refer Hospital

Hi mommies, I got referral letter utk rujuk hospital yang I nak bersalin. The doc yg bagi surat ni cakap can go anytime. Im 31 weeks now is it too early to go? #newmom #firstmom

2 Balas

Refer utk apa? Booking bed ke macam mana?

6mo ago

Oh, boleh dah pergi. Book awal takut penuh. Seksa kena tunggu dgn sakit contraction nanti

refer letter untuk apa?

6mo ago

kalau dah ada tanda, pergi je. kalau tak, awal sangat lagi tu. even kalau kena book katil awal pun, pergi few days sebelum pun dah boleh rasanya.