Dah makan masih lapar

Mommies.. help.. pukul 3 pagi dh makan biskut 6 keping, ni pukul 7 perut lapar balik, dah makan wrap telur but still lapar.. ni masalah apa ya. Risau terlebih makan je ni 🥲 #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

berapa minggu sekarang Dan biasanya ada appetite banyak take?

2y ago

alhamdulillah sehari lagi nak masuk 7week. makan pun takde lah berselera sangat, tp kerap lapar. perut bunyi² je selalu kalau lambat sikit makan.