Calla milk

Hello mommies to be! Haritu check up HB 11.3 actually ni 2nd check up first check up 11.5. Saya ada beli susu kambing brand Calla milk sebab saya tengok review boleh naikkan HB. Mommies semua ada suggestion apa lagi yang boleh naikkan HB? Atau ada feedback tentang susu nj?

8 Balas

saya pun minum susu Calla milk.. alhamdulillah hb 14.2 then truskan sampai sekarang plus dgn minum pati delima skali..hb maintain jer..sebelum ni ambil iberet tp nurse suruh tukar ambil zincofer utk elakkan terlebih iron dalam badan..now okay2 jer

banyak makan buah delima dan jambu batu... kalau susu calla milk tu sya tak tau sbab tak pernah minum... sy dri awal pregnant smpai 35 weeks sya bnyk mkn buah delima dan jambu batu...

Sy amal pati delima , vitamin maltofer (acid folic n zat besi) , buah2, hb dari 11.3 naik ke 12.6 .. apa2 pun atas bdn masing2 juga

10mo ago

Yg kemam tu perisa coklat .. sedap

stiap kali dekat nk check up 3-4 hari sy mkn jambu batu dan delima. alhamdulillah hb sy selalu naik x pon maintan

first hritu hb 12.1. smlm cek lg 14.2. sy cume mkan zincofer yg nurse bg, jambu batu dgn hati lembu.

11mo ago

Hebatnya sis. Saye sampai trauma tgok ubat color merah 😭

Sy dlm sebln ni MKN 3 biji delima dan jambu batu ..hb naik berat +2kg,,

Sis mnum horlick yg paket besar tu bukan yg 3in1 , insyallah naik hb .

Saya mnum calla milk hb naik

11mo ago

Minum calla milk perisa apa sis