Induce Labor

Hi mommies. harini dh serah diri sbb oligo, 37 weeks 1 day doc nak induce. so far tkde sakit apa2 pun, contraction pun tkde apa lagi. bukaan baru 1cm. nak tanya pengalaman mommies yg lain yg induce labor jugak. excited tp nervous lah jugak. sbb esok nak induce ni hehehe#firsttimemom #firstbaby

1 Balas

usually dktr akn induce waktu pagi. klu induce ubt insert, mereka bawa awk pegi LR induce dkt sana then awk balik ke wad semula. klu induce belon, dktr akn buat dkt wad sahaja. pkai smpai belon jatuh sndri..max 24jam.