Ultrasound for Gender

Hi mommies! For gender reveal, is 16 weeks recommended na to undergo ultrasound. Got 3 boys already. And a new one coming! ? Sabi ni OB, mas okay pag 5 months to be sure :). Just wanna know all your thoughts and experiences. Thank you everyone! Be safe!

Ultrasound for Gender
1 Reply

Nag paulyrasound ako mommy around 20weeks nakita kaagad ang gender ☺️

4y ago

Salamat sis! Mag bilang anghel ka. Mag 4 na kids ko. Quota na tama na ako. Hahaha. Ingat kayo. Pray lagi 🙏