Pregnant 7w2d

Hi Mommies... Gambar atas tu masa 5w5d,, tp scan kantung 4w4d.. Gambar bawah masa 7w2d (hari ni 12/2/22) tp scan kantung 6w3d.. Normal je kan masih belum ada janin baby... Doc suruh repeat scan lagi 2 weeks.. i'm PCOS fighter.. now 2nd child after 4years... #bantusharing #pleasehelp #advicepls

Pregnant 7w2d
4 Balas

sy pun patud 8 weeks, bila scan baru 6w4days, janin dan jantung dah ada. kalau awak , tggu nnt repeat scan ye. doakan semoga baby berkembang, nanti doktor ukur la tu ada perubahan atau tidak. banyakkan makan benda berkhasiat

2y ago

sama mcm sy sis..spttnye 9 minggu lebih ..tapi bile scan 7 minggu 5hari..

beza seminggu dua tu normal. selalu pun akan nampak janin terbentuk masa 7/8w macam tu

repeat after 2weeks. jika ikut date scan kantung dh bkembang

normal sis insyaallah baby sehat berkembang dengan baik 🥰

2y ago

aamiinn.. in shaa Allah...hopefully la...