Takda mood bersama

Mommies first trimester ada tak yg takda mood langsung nk bersama? Bila husband mintak tu gagah kan diri jugak. Dgn mual2, tak sedap badan, sakit bahagian bawah pelvik tp husband nak hari2.. sebenarnya mmg sebelum pregnant hari2 ok je kita layan, mmg mood tu ada tp mcm mana ya nak bg datangkan mood tu time pregnant ni. Mungkin alahan first trimester kot tak mommies ? #bantujawab #ingintahu

1 Balas

perubahan hormon tu sis. bincang elok2 dengan suami, lagipun normal je time pregnant ni miss v kita kering, kdg sampai kena pakai lubricant.