Susu badan

Hi mommies , first mommy to be here ! Nak tanya korang pernah tak macam risau kalau susu badan korang sikit je nanti lps beranak nanti ? Or any tips drpd mommies yang boleh kami amal kan semasa preggy ni untuk tambah susu badan ? #ingintahu #firstmom

2 Balas

jangan fikir takda susu badan.. penting mindset, just go over the flow. set minda nanti nak susu anak 2 tahun.. in syaa Allah dipermudahkan.. dalam masa yg sama, follow kaunselor laktasi.. ada ramai.. banyak tips ilmu percuma kat medsoc diorang.. ilmu² penyusuan ni sgt membantu

semua ibu ada susu badan yg cukup untuk anaknya. perlu belajar teknik yg betul untuk menyusu. follow fb/ig/tt nad masrom, lactation counsellor. byk tips dia bagi. kelas pun ada