Celah kangkang dan peha sakit

Hi mommies dan bakal mommies sekalian. Now saya dah 37 week 2 days. Terasa macam bawah ni bengkak sangat.. lepastu sakit gila nak berjalan. Tak tahu la bengkak ke apa ke. Sebab baby memang dari first week hingga skrg kepalanya ke bawah. Mommies semua macam tu ke? Saya kena admit ward this weekend 10/12 sebab gdm on ubat and kena bersalin. Takut and excited pon ada niii mommies 🥹🥹🥹 doakan dipermudahkan segalanya utk saya ya! #firstbaby #firstmom

2 Balas

Hai. Mungkin sebab baby dah engage dekat laluan. Moga dipermudah bersalin ya mommy

Semoga dipermudahkan & lancar bersalin ibu😘