Ruam Baby.

Hi mommies, cream apa ja yg best utk ruam baby ea ?#firsttimemom #pleasehelp

4 Balas

ank sy jenis kuat ruam jugak, sy selalu guna lotion baby je kalau kat badan, kalau kat muka, guna vizomet tpi 2hari sekali je tu pon sapu nipis sgt sbb dia ade 1% steroid wic is xelok utk baby, tpi berkesan hilangkn gatal, lepas da elok skit sy sapu “ceradan”, utk nappy sy pernah guna sudocream n bepanthen, takat ni bepanthen lg elok n berkesan, sudocream ade zinc, doctor tak recommend guna

Ruam muka ke? Kalau ada ruam kat muka baby sy guna Buds ni berkesan untuk anak sy. Tapi kalau nappy rash sy guna Sudocream.

saya pakai herbal blend Shaklee utk anak saya