Breast pump

Hi mommies, boleh tak suggest dekat saya breast pump yang murah-murah and function. kalau boleh yang boleh saya pump dekat ofis bila masuk kerja nanti. semoga ada yang membantu. 🙏🏻🙏🏻 #pleasehelp #firstmom #firstbaby

2 Balas

saya Blum beli tapi saya NK Cuba beli brand dr.isla ..kat shopee Lazada Ada..klu sis NK try try la beli...saya sajez je ..k bye.

1y ago

wah tq ya! haritu saya terjumpa juga yg dr isla punya kat shopee. tq ya boleh lah cuba

sis cuba try beli kat tiktok sana bnyk murah