BUKU PINK MINGGU KE-12

Hello Mommies! Boleh tak kalau saya nak buka buku pink minggu ke-12? Rasa-rasa kena marah dengan nurse tak? 🥹 terima kasih yang menjawab ❤️#pleasehelp #firstmom #bantusharing

6 Balas

klau tmpt sy kna booking,. skrng sy 9w3d, last week sy booking,misi bg tarikh bka buku 2week dr trikh sy booking, baik cpt sis nnti lg lmbt

saya dpt tau preggy time 5w, call nurse dia bagi tarikh betul2 saya 12w nnti untuk buka buku. dia yg lambat kan, kira ok je la.

sy minggu ke 9 dah buka buku pink,nurse tak marah pape pun.Call dulu kk berdekatan untuk buat appointment

knpe misi nk mrah buat buku pink..baby dah besar kot..biasenye 12 week kebwh dah boleh buke buku pink..

Pergi je awak. Rasa rasa kena marah tu jangan fikir 🥹

Saya call tanya dulu bila boleh , dia terus bagi appointment mase 7w