Susu untuk naikkan berat badan

Hi mommies. Boleh suggestkan any susu yang sesuai untuk naikkan berat badan? Saya baru masuk 15 weeks, tapi berat turun banyak juga since saya ada puasa masa first week ramadhan. Nurse minta saya cari plain milk selain anmum.

1 Balas

Semua jenis susu boleh di minum awak. Susu khas ibu mengandung (enfamama, frisomum, anmum, etc), susu kotak full cream (Dutch lady, farm fresh, goodday, etc), susu tepung (nespray, fernleaf, etc). Betul apa yang nurse awak kata, elakkan yang berperisa.

1y ago

Thankyouu so much! Nak cari dekat farmasi nanti heheh