Baby 6bulan

Hi mommies, boleh listkan tak barang apa nak beli untuk baby makan 6bulan ? Macam food processor tuh perlu ke ? Sbb mahal harganya . #pleasehelp #firstmom #bantusharing

2 Balas

Klu saye beli yg murah je.. sbb pakai sekejap je.. lagi satu klu pakai yg dekat rumah punye.. kan dah guna utk cili… haishhhh takut baby rasa pedas pulak… baby saye pon bulan depan dah start mkn…

7mo ago

sis, beli yang murah macam mana ? boleh tahu

for me tak perlu. blend je guna blender kat rumah. sebab baby ni kejap aje makan yg halus gitu. nanti dah nampak selesa, tukar ke texture yg lebih kasar.