Set berpantang yang wajib

Hi mommies. Boleh ke share set pantang mommies pernah pakai dan wajib ada. Nak elakkan pembaziran. Saya cadang berpantang dgn ibu di kampung sahaja tanpa CL. Cuma panggil tukang urut dalam tempoh berpantang. #SeriusTanya #firstmom #bantujawab

1 Balas

Sis beli yg loose je jgn beli set sbb biasa tk pakai kalau beli set, mcm saya beli set tpi tk pakai pun semua. Just beli bengkung, minyak, tungku, pilis, stoking tebal,