Badan sendi lesu

Hello mommies bole cadangkan apa perlu nak buat ya utk kembalikan badan mcm dulu anak saya nak masuk 6 bulan badan saya masih lesu x bermaya otot sendi sakit pinggang sakit mood x menentu kdg rasa mcm x betul pun ada smpai kdg marah2 jerit ke anak ya allah... kepala sakit mcm nak pecah anak fully bf saya makan pil perancang dah 5 hari period delay test negative jg alhamdullilah.. bantu apa sy perlu buat adakah saya ni meroyan ? Ya allah saya takut sngt saya rasa saya bukan diri saya bila terlalu penat saya jerit ke anak biar dia nangis sbb nak dukung nak pujuk tapi sendi pergelangan tangan saya sangat sakit saya stress#firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Sama dengan saya . Saya anak dua dah . Yg kecik 5 bulan . Saya penat handle sorg sorg tambah work from home lagi . Yg mana nak urus hal kerja , nak urus anak lagi hukan setakat mandi suap nak semua . Baju nak basuh nak lipat nak masak . Husband kerja . Balik kerja tengok kita dah burn out tapi dia takde pun nak tolong calm kan kita ke , urut urut ke bg lega . Haihhhh susah lah kalau tak faham situasi . Tanya khabar pun tak . Stressss mak 😫😫😫😫

pergi berurut sis. bagi ringan sikit badan tu. pastu ambik la apa2 supplements