Baby Auto Swing

Hi mommies, berguna tak pakai benda ni tuk newborn? Ada Kwn kata anak dia besar lama2 xmuat. Wlupun dkt situ tulis 0-48months.

Baby Auto Swing
2 Balas

Duduk atas ni tak boleh lebih 90mnt. Tak bagus untuk tulang bayi. Melalui pengalaman dan tengok kawan2, semua mmg pakai sekejap je. Ada yang baby tak suka pun. Kalau nak try, beli 2nd je better :)

12mo ago

Bahaya rupanya🥹 okay noted mommy !

saya pernah dapat hadiah dr kawan, tapi tak ingat brand apa. letak anak saya masa dia 6bulan pun dah penuh sis 😂

12mo ago

Allah😂 sekejap jela boleh pakai nti😅😅