Bawa baby ke pantai

Hello mommies, bayi 3 bulan boleh tak bawa g pantai bagi kaki dia sentuh pasir dan air laut semua tu ? Adakah terlalu awal nak dedahkan bayi ? Kalau mommies nak share pengalaman time first time bawak baby g pantai pon boleh. Nak baca dan tahu ☺️ #firsttimemom #firstbaby

16 Balas

Wa comel ye anak sis. Tak sabar rasanya nak bawa baby saya g pantai bila dah besar sikit.

3bulan buat baring2 atas tikar or dlm khemah boleh laaa...bg saya..

Terpulang pada masing masing. Okay je bermain dgn alam.

saya baby 2 bulan dah bawa g mandi sungai.

Better 6months above dear

6 Bulan keatas.