AIR KETUBAN

Hi mommies, bangun pagi ada lelehan air warna jernih tapi dalam kuantiti yg sikit saja. Tu air ketuban atau bukan? Patut pergi hospital tak? #First_Baby

4 Balas

saya lepas buang air kecil keluar dari toilet ada air meleleh saya ingat kan sisa kencing tapi dia meleleh sikit2 setiap kali saya bergerak tak sedap hati saya gi pac esok nya bersalin rupanya leaking air ketuban dah

kalau rasa air jernih meleleh terus gi pac ea sis, takut leaking. nnti doctor buat swab nak tgk sama ada tu air ketuban atau bukan

1y ago

baik2, terima kasih. tapi meleleh kuantiti sikit . lepas tu dah xdak.

kalau meleleh je tu air ketuban sis...

bau hancing tak?

1y ago

bahaya, kena bagitahu dr. sebab risau bocor kuman masuk effect baby nanti.