Full susu FM

Hi mommies. Baby sye bru 3 bulan. Tkpe ke full Susu FM. Susu bdan mmang tk bnyk. Kdang nk dpat 1oz pon ssah sngt.Dh ikhtiar mcm ii still same 🥲 #advicepls #firsttimemom

2 Balas

ok je sis. janji sis dah usaha. kadang first mom ni memang banyak yang kena belajar. takpe slow2..kalau sis nak tahu tentang penyusuan boleh join group happy breastfeeding Malaysia di fb. banyak sangat ilmu baru disana..yang penting jangan stress2 okay.♥️

takde masalah pun awak nak bf ke fm. janji anak kenyang dan sihat. pedulikan apa org cakap. kalau still boleh bagi direct, silakan. kalau nak topup dgn fm pun takpe