What brand of feminine wash/soap you used in your newborn baby girls genitals?

Hi mommies of baby girls!!bukod po sa cotton and water panglinis kay baby girl ano pong feminine wash ginagamit nyo sakanya??i am having a daughter soon and i want to know what is safe to use..thank you #2ndbaby2020 #1sttimemomofbabygirl

1 Reply

Walang feminine wash na pwede sa newborn, di pa naman yan dalaga. Warm water and cotton will do.

4y ago

thank you