Kembang MCM bengkak akibat meneran terlalu kuat hingga terkucil berkali" akibat sembeli

Hi mommies ap tu yea sy tengah alami skrg area bawah tempat kencing miss v sebelah je tu MCM berbelon/bengkak sbb saya teran kuat semasa berak .. Saya mengandung 29 weeks alami sembelit teruk dan sakit . #bantujawab #SeriusTanya #firstmom #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund saya sedih &takut . Saya ada buasir. Nk tunjuk gambar tapi aurat .

3 Balas

stop makan pedas. banyakkan makan sayur and buah. kalau saya makan pisang biar najis tu lembut.part buasir or part bengkak tu cuba rendam guna air suam biar tak melarat and bengkak

3mo ago

tqq sis .. semoga Allah mudahkan urusan sis

bykkn minum air mask sis...sy consume elderberyy shaklee tp mmg mmbuang smooth je..sis jgn tern mse berak,try wat teknik pernafasan mse meneran mcm nk beranak tu

Banyak minum air suam, mkn sayur, buah… bubur… sy pun sembelit jugak dh 30w5d.. tak larat nk meneran… try ubah pola mkn.. hopefully its work..