Perancang kehamilan

Hi mommies.. anak saya da masuk 3 bulan, mcm mana n bila ya saya boleh start amik perancang? Saya decide nak amik depo. #firstmom #bantusharing #bantujawab #newmom

2 Balas

seawal yg boleh. sy cucuk depo masa ank checkup 1 bln. yg ada check ibu sekali. awk blh call misi yg jaga awk utk buat appt cucuk depo.

3mo ago

sy rasa kena buat appt beza. sbb sy cucuk depo masa checkup postnatal 1 bln. masa tu sy masih nifas tp dh tak banyak. so sy tanya misi dan misi kata blh je cucuk. lps cucuk, esoknya nifas terus kering smpai skrg.

nanti bagitau nurse nak amik perancang. lepas habis pantang dah boleh start.

3mo ago

okay baik sis.. saya terlupa nak Tanya masa check up..