Baby tidur sambil menyusu,overfeeding

Hi mommies, anak saya 5 bulan, ada masalah nak tidur, nak menyusu je sambil tidur,kadang2 sampai overfeeding,kenbung…dah cuba bg puting tapi reject, tidur dia suka terganggu kalau takde botol dkt mulut…and dia ada masalah tidur,sebelum tidur mesti akan merengek je semua benda tak kena…ada anak mommies sama tak? Buat apa ye? Buntu dah huhu..

2 Balas

sama mcm ank sy. cuma bile sy penat sgt, sy sumbat ank dgn susu botol , bru dia ok lena tido