27 minggu, sakit bawah perut dan pedih ketika bersama suami

Hi mommies.. ade yg pengalaman x ketika bersama suami rasa pedihh dan sakit.. sblum ni awal kehamilan tkde sakit mcm ni dh msuk 7 bulan rasa sakit.. kenapa ye #firstmom

2 Balas

Bersama pkai pelincir, sy pulak mcm rse kebas je bila dh pkai pelincir. Lps tu cpt2 kncing2 bila dh hbs takut kncing kotor pulk. Beberapa minit kmudian, baby pun aktif menendang. 😂

1y ago

tpi lpas hbis bersama tuu mmg terasa cpt nk kencing kann 🤣😅

masa bersama ade pakai pelincir x? ke mmg sentiasa naturally basah? sbb kdg2 hormon time preggy akan buat miss v kering sikit bila bersama

1y ago

pakai pelincir