babybump tak menonjol

mommies ada x mcm ni ? sy dah hujung trimester 2 tpi babybump ttp x menonjol . normal x ? sy first baby . #ingintahu #firstmom #firstbaby

19 Balas

saya dh nk msokk 8 bulan.. perut kecik je.. senang baju lama bole pkai..tpy ad jugak yg x muat sbb ketat bahagian pinggang dgn perut

Saya pon sama sis. Dah 6 bulan tapi perut kecik je macam bukan 6 bulan. Saya pon risau je tapi ramai kata normal, so baru rasa lega

sy mcm ni sis. asal kan baby aktif. pusat pun x terkeluar lagi😂

1y ago

pusat sy dah trkeluar sikit tpi nmpk kecik je perut sy ni 😂

hehe sy pun sama dh 26w tp blum menonjol perutnya 😛😛

awal lagi .. tunggu la 8/9 bulan nanti😂 jenuh nak cover 🤣

1y ago

alamakk 😂 nsib baik raya nnti bru awal trimester 3 😂

normal je sis. yang penting baby sihat

normal...asal baby dlm sihat aktif..

Sama kita sis 😅

normal