PERUT MENGERAS 18MINGGU

Hi mommies, ada tk yg pernah merasa perut keras dalam masa agak lama? Tapi bila baring hilang rasa nya, bila bangun je balik tak sampai seminit berdiri rasa balik mengeras nya. Ada yg tahu tak sebab apa dan ada tips tak utk kurangkan sakitnya tu?🥺#pleasehelp #firstbaby

1 Balas

kalau mengeras terlalu kerap, setiap 5 min ke perlu pergi jumpa doktor. mengeras tu normal kalau kurang 5 min dan tak kerap. tapi kalau kerap dan lama kena check