tips untuk bersalin awal

hi mommies, ada tips tak nak beranak awal ? tak larat dah bawak perut besar + berat kehulur kehilir, sekali package sakit pinggang 😂😂 #bantusharing #firstbaby #ingintahu

2 Balas

sya punn tngah tnggu tnda jugaa..blum ad lgii..skrng dah 39w1d..harap2x cpat laa ad tnda bersalin..ndak larat sdah neii..

7mo ago

aah..edd 3/11 neii..tpii blum ad tnda lgii..risau plx overdue..tkut msuk ubat..harap2x cpat laa ktaa bersalin nntii..

takde sis. Sy dah buah mcm2 senaman, 39w jugak baby nak Keluar 😂

7mo ago

faham. doa yg baik2 ye