Kk Sg Besi

Hi mommies, ada tak yang dekat sini buka buku pink dekat kk sg besi. Nurse dekat situ semua ok ok ataupun tak ya? Sebab saya risau kalau nurse tak ok, so plan nak buka buku dekat kk putrajaya je. Sebab putrajaya dr n nurse memang friendly. Cuma kalau ikutkan alamat, kena pergi kk sg besi 😭😭😭 #ingintahu #bantusharing

2 Balas

buka buku kena ikut alamat rumah. experience org semua berbeza..so just take it easy sahaja.

Ikut alamat rmah, sbb nanti apa apa nurse senang nk followup n kena berdekatan dgn kk