hospital kepala batas

mommies! ada tak sesiapa pernah bersalin di hospital kepala batas, penang? if pernah, boleh share pengalaman disana tak? nak beranak seberang jaya terlalu ramai la 😭

3 Balas

Salam. Sis bersalin kat mana? alaa betul ke ramai seberang jaya. Sy dah mula rasa contraction, cadang nak ke seberang jaya je.

1y ago

kenapa emergency czer tu dear?

Sis dh bersalin ke? Ok x pengalaman bsalin di hospital kepala batas?

Bley tahu tak time masuk LR dpa mntk apa?

1y ago

selalunya diaorg nak buku pink. kalau suami, kena siap2 bawak rtk, ic