Bintik² di leher

Hi Mommies... Ada tak sape² pernah jd mcm ni masa mengandung... Bintik² kecik naik kat leher... Mcm kutil kecik... Aduiii geli tengok... Leher pon jd gelap sket 😭😭😭 Kalau ada org sama ngn kita lega la sikit rasa nya.. Thanks mommies. #ingintahu #bantusharing

Bintik² di leher
2 Balas

hi saya pun skrg mcm ni, Alahan naik kat leher mcm bintik ni, skrg naik ke dahi pulak 🥹 11 weeks

1y ago

sy area peha..

Saya pun ada bintik bintik ni kat dahi. Bahagian dekat ngan ubun ubun 🥺

1y ago

uishhh... hahaha sy kat leher je.. geram nk buang tp xleh 🥹🥺