Prosedur bersalin di hospital kerajaan, hospital sultan ismail

Hi mommies, ada sesiapa tak yang berpengalaman bersalin di hospital sultan ismail jb dalam masa terdekat ni? Saya due pada bulan 4/23, dan bakal bersalin dekat hsi. Boleh saya tahu apa prosedur bersalin di sana? Perlu buat saringan covid-19? Boleh ke suami teman di labour room? Terima kasih atas perkongsian. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

due same dgn saye.. ade tanye dgn nurse kk nk bersalin dkat hsi... husband kene buat rtk valid 3 hari dri tarikh keputusan... klau x salah la...

1y ago

Owh macam tu, baik terima kasih yaa, moga dipermudahkan urusan bersalin nanti!