Maksud Radzwill

Hi mommies.. Ada sesiapa tahu maksud Radzwill? Minat Sgt nama tu.. Tp Google tak jumpa maksud.

19 Balas

kalau dah google takde or tak keluar maksud tu maybe sis boleh cari nama lain kot yg ada makna

Cuba ejaan lain plk.. Sbb nma nie klaw slh 1 huruf jer pn dh lain mkna nya dlm bhasa arab...

Radzwill? Jarang dengar nama ni.. tak pasti pulak apa maksud nama ni..Ada cuba google tak?

Pernah dengar jugak orang nama radzwill ni tapi ter pernah tahu maksud nama dia apa

Mintak maaf lah saya tak pernah dengar nama ni so tak tahu maksud nama radzwill ni

tak pernah dengar nama radzwill ni sis..tak sure ni nama ni ada maksud ke tak

Nama daddy saya Radzly . hehehee sedap jugak nama Radzwill tu

woww nama nak macam nama artis aida radzwill tu.

klu rizwan penjaga pintu syurga