Susu Dutch Baby untuk bayi 2bulan perlu berapa onz?

Hi mommies. Ada sesiapa pernah beri anak minum susu dutch baby 0-12month? Berapa sukatan susu onz dan air ya? Saya baru nak tukar ke dutch baby tapi plastik susu dah terbuang masa suami tukar ke bekas susu yang lain. Please bantu saya. #newmom1stbaby

2 Balas

maaf nak bgthu..cara penyimpanan susu yg betul, jangan alihkan pek dia. cm saya, pek susu saya buka dan letak satu bekas yang bertutup. nak jaga kualiti susu tu. baby usia dua bulan keatas, sukatan dia 90ml - 3 scoop.

susu dutchbaby untuk 0-12 bln, 1 scoop 1 onz