Baby songsang

Mommies ada pengalaman tak baby songsang? Macam mana nk bagi baby duduk dlm keadaan yg betul balik, mommies ada tips tak. Skrg sy 34weeks, risau sbb haritu scan baby besar sikit. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sy msa 28w scan baby songsang lpstu sy byk bersujud baca doa baby songsang lpastu baring mengiring kiri pujuk baby sruh dia duduk betul2 alhamdulillah skrg kepala dh kt bwh 32w .

kerapkan bersujud sambil pujuk baby untuk turun ke bawah. selain tu, halakan flashlight phone dari atas perut ke bawah, inshallah baby akan ikut cahaya tu.

1y ago

Tqq mommy atas tips tu ❤️