wrist pain

Hi mommies ada ke yg kena wrist pain lepas bersalin, skrg anak dah 4 bulan, wrist pain dua2 belah tangan, makin lama makin sakit. macam mana nak bagi lega cepat ya? #firstmom #bantusharing

3 Balas

Yaaa , saya tengah merasaa skarang baby saya 4 bulan 20hari , dah pnggil org urut tngan , tapi masih sakit jugak , last2 saya biarkan jaa, mula2 kanan lagi sakit, skrang tukar kiri lagi sakit ada tgok kat tiktok bnyak jugak ibu2 yg merasa

Saya p klinik doc bg vitamin saraf , doc suruh beli wrist support , kena pakai masa tidur, kalau tak pakai susah nk hilang sakit

7d ago

Alhamdulillah skrg dah tak sakit, tapi wrist support tu penting , beli kt shopee murah sikit