CONSUME CRANGG+

hi mommies, ad yg pernah consume x crangg+ ni . okey x ? klau ok sy nk mnum utk rawat kencing kotor . dh 2 kali sangkut , air mnum byk dh . xtau dh nk bt apa lg

CONSUME CRANGG+
3 Balas

Sy pun time buka buku hari tu kencing kotor sikit .. mgkin sbb time tu sy alahan minum air putih pun kurang sbb rasa nak muntah saja .. tp alhamdulillah second n third appoitment air kencing okay sdh .. sy minum air putih byk jak sama makan buah .. sis boleh try air rebusan barli tu sbb ramai yg suggest tu .. kalau minum produk² mcm dlm gmbr tu sy x berani kecuali atas saranan doktor

Dah cuba minum air kelapa dengan minum air bali?? Cuba minum air kelapa atau air bali banyak.. Air bali and air kelapa pon salah satu cara untuk kurangkan kencing kotor

atas saranan doktor ke?