Elakkan darah tinggi dan kencing manis sebelum minum air gula

Hi mommies, 2 minggu lagi saya kena minum air gula. Sebelum ni bp (111/75) dgn hb (12.4) ok. Saya risau sangkut nanti kena selalu pergi kk, kerja saya dah la tak membolehkan saya asyik mc atau cuti 😔. Kalau ada tips yang boleh saya amalkan harap dapat kongsi. Risau ni huhu #firsttimemom #firstbaby #advicepls

2 Balas

nmpk bacaan semuanya ok. xde apa nk risau pun. just jaga la makan minum manis semua before minum air gula.

12mo ago

Ok tq

bp tu paras normal . knp nk risau hehe

12mo ago

Sebab family history tak cantik. Orang kata kalau family ada darah tinggi/kencing manis, nurse berjaga2 sikit tu yang risau tu huhu