Keputihan :(

Hi mommie ! Siapa kt sini yg pernah ade kputihan pekat warna kuning? Korang amalkan ape utk hilangkan ye ? Pls help

4 Balas

kalau keputihan pekat warna kuning pakej sekali gatal, Dr akan bagi ubat masuk ke dalam salur vagina. Untuk rawat infection. Ibu mengandung mmg berisiko tinggi untuk dpt jangkitan kt area vagina sbb imun rendah+jika kurg minum air

4w ago

sy punya takde gatal2 . doktor ade bg ubat masuk kt bawah tu tp sy tak try lagi . okey sis tq info

kalau rasa gatal, xselesa, berlarutan atau texture jadi pelik boleh inform doc. dia akan bg ubat. sbb selalunya ciri2 infection tu, selalu kena kat ibu mengandung. minum air banyak2 je mummy

4w ago

sy tak gatal tp mcm sentiasa ade . dktor ade bg ubat . ok sis tq info

sy minum air barli kosong lepastu basuh dgn air daun sireh masuk ubt tu dia berkesan sekejap je lpastu gatal balik .