Anak tidak mahu makan

Hi momies...#SeriusTanya bantu sya... Buntu tk tahu mw buat apa lgi.. Ank sthun 3bln.. Hnya susu bdn, tk mhu susu btol, Lgsung tk mhu mkn... Mcm2 vita dh try.. Tk jln jga.. Tolg #bantujawab #firstmomrisau sgt2 😥

3 Balas

berat badannya normal tak sis? doktor saya ckp kalau berat normal, tak apa lg tp kena teruskan pelawa dia makan. 3-4 suap pun jadi lah

2mo ago

tk norml sis... 6kg shj😣

anak ade fav food dia sndri tak? cntoh mcm buah atau dessert?

2mo ago

ya dia suka mkn buah. tp tu la kesian jga tk mkn nasi

berat bby brpe sis

2mo ago

bru2 ni timbg 6.7 shj😥