#Anakumur7bulan4hari #Help

hi all momiess! anak saya sudah 7 bulan tapi dia baru pandai berpusing dan tiarap, normal ke ? risauuu juga tgk umur sebaya dia tapi laju je merangkak🥹

1 Balas

Normal. Masih lagi dalam perkembangan yang normal. Nasihat saya jangan buat perbandingan anak dengan kanak-kanak yang lain. Setiap anak adalah individu yang berbeza dan perkembangan pun berbeza. Apa yang penting awak just pantau dan stimulate perkembangan baby dengan aktiviti yang sesuai. Boleh refer checklist milestone anak dalam TAP ni. Sangat bermanfaat. 👍 All the best mommy